Двері по програмі "єВідновлення" - доставка по всій Україні

 

Магазин дверей SADOR є партнером програми "єВідновлення", яка надає допомогу постраждалим внаслідок бойових дій в Україні. Тепер усі власники карт "єВідновлення" можуть оформити замовлення на заміну пошкоджених дверей та оплатити його цією карткою на нашому сайті.

 

Як придбати двері за програмою 'єВідновлення'

Для оформлення замовлення на двері за програмою 'єВідновлення', додайте товар в 'Кошик', надішліть 'Запит на замір' або зв'яжіться з нами зручним для вас способом. Оплата замовлення за програмою 'єВідновлення' проводиться на нашому веб-сайті.

 

Двері по програмі єВідновлення можна купити без встановлення

Якщо Ви можете встановити двері самостійно, або у вас є свій майстер - просто надайте нам розміри ваших пройомів. Ми зробимо Вам прорахунок на міжкімнатні двері, або надамо інформацію по наявності на складі вхідних дверей у потрібному Вам розмірі та відкриванні.

 

Доставка дверей по програмі єВідновлення по всій Україні

Завдяки співпраці з Новою поштою, всі Ваші замовлення можемо відправляти на відділення Нової пошти, або робити адресну доставку по всій Україні. Зверніть увагу, що сплата за доставку відбувається виключно з компанією перевізником і не підпадає під програму єВідновлення.

 

Чому варто обрати SADOR

  • Ми є партнерами програми "єВідновлення".
  • Ми пропонуємо широкий вибір дверей за доступними цінами.
  • Ми здійснюємо доставку дверей по всій Україні.
  • Ми надаємо гарантію на двері та монтаж.

 

 

Будь ласка, перед оплатою обов'язково переконайтесь у наявності товару.